Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa en marxa una campanya de promoció del comerç local

S’ha presentat el vídeo, protagonitzat per nou botiguers, i la cartelleria amb el lema ‘Ara et toca a tu’ que es difondrà pels mitjans locals i les xarxes socials

Imatge de la campanya de promoció del comerç local de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant Imatge de la campanya de promoció del comerç local de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant AJ. VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Juliol 2020 16:53

Per promoure el comerç local en el context de la crisi actual, derivada de la pandèmia de la Covid-19, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha engegat una campanya promocional del comerç local per animar la gent a comprar els productes i serveis dels petits establiments comercials del municipi. La campanya consisteix en un vídeo, protagonitzat per nou botiguers locals, que responen a la pregunta inicial: “Saps per què ara més que mai has de comprar al comerç del poble?” i donen un seguit d’arguments, com ara el tracte proper i personalitzat, l’oferta de productes de proximitat i de qualitat, els bons preus no pactats, la vida que les botigues aporten al municipi, els beneficis de l’economia circular, etc.

A més d’aquest vídeo, s’han dissenyat diversos cartells, amb fotografies d’una trentena de comerciants locals, sota el lema ‘Ara et toca a tu’, i el logotip de l’Ajuntament, del ‘Comerç més proper’ i del futur marketplace, la plataforma virtual, batejada amb el nom de ‘Mercat del Mestral’ per votació popular, que permetrà als establiments del municipi vendre els seus productes per internet. Tal com ja ha informat, la previsió és que aquest estiu pugui estar en marxa aquest centre comercial online. En una primera fase i com a prova pilot, en el web del Marketplace es vendran els productes d’una vintena d’establiments comercials seleccionats del municipi. La idea és que, posteriorment i de manera progressiva, s’hi puguin incorporar tots els comerços locals que hi estiguin interessats.

 El material gràfic i audiovisual de la campanya es difondrà a través dels mitjans de comunicació locals (Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i la Televisió de Vandellòs) i de les xarxes socials, segons ha explicat la regidora de Comerç, María José Gómez. També es col·locaran uns cartells publicitaris a l’entrada de l’Hospitalet de l’Infant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: