Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

200 usuaris s’adhereixen a l’App ‘Som Comerç Tgn’

Inclou informació, descomptes i ofertes personalitzades

Imatge d'arxiu de la Rambla Nova de Tarragona durant el període d'estat d'alarma Imatge d'arxiu de la Rambla Nova de Tarragona durant el període d'estat d'alarma ACN
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Juliol 2020 15:55

200 adherits entre establiments i entitats de tot tipus (bellesa, salut, decoració, alimentació, restauració, etc.) ja formen part de l’aplicació Som Comerç TGN. Un app per donar suport al comerç local i fidelitzar la clientela amb beneficis directes, ja que l’acumulació descomptes als comerços locals adherits és un dels avantatges principals. L’aplicació té format IOS i Android per a donar servei a tots els dispositius. Només cal descarregar-se l’aplicació, accedir com a nou usuari i gaudir dels descomptes que s’ofereixen.

La iniciativa va néixer de la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona que s’ha encarregat de donar-la a conèixer entre els comerciants i donar-los la formació necessària per a que la puguin utilitzar al

200 usuaris s’adhereixen a l’App ‘Som Comerç Tgn’

màxim rendiment. L’App Som Comerç TGN vol ajudar a impulsar el comerç local i és una eina de digitalització del sector. La situació generada per la Covid-19 ha fet que s’acceleri la necessitat de dotar al comerç local d’eines per afrontar el futur digital.

L’aplicació ofereix informació dels establiments, horaris, ubicació, contacte o els serveis que ofereixen. A la vegada que es poden veure les diferents gratificacions que fa cada comerç o bé els promocions puntuals que estan en actiu. Aquesta eina permet millorar la comunicació i les ofertes entre establiments i clients.

Els comerços que es vulguin adherir a l’aplicació trobaran tota la informació i formulari de registre al web municipal

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: