Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Reus distribueix els segells ‘Comerç de Confiança’

El distintiu acredita davant dels consumidors que les botigues apliquen els protocols fixats des del Ministeri per la Covid-19

Josep Baiges i Gemma Ballverdú han fet entrega del segell a Carles Borrul de Casa Borrull Josep Baiges i Gemma Ballverdú han fet entrega del segell a Carles Borrul de Casa Borrull CAMBRA DE REUS
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Juliol 2020 16:52

La Cambra de Comerç de Reus ha començat a distribuir entre els establiments comercials que ho sol·liciten el segell ‘Comerç de Confiança’. Es tracta d’una iniciativa de les Cambres de Comerç de tot l’Estat que certifica que les botigues que l’obtenen compleixen les mesures de seguretat, higiene i protecció de clients i treballadors que estableix la Guia de Bones Pràctiques de l’Activitat Comercial de la Secretaria d’Estat de Comerç, que depèn del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. A grans trets, aquestes mesures es concreten en el manteniment de la distància de seguretat entre clients i treballadors i la desinfecció permanent de les instal·lacions.

Aquest segell, que es visualitza mitjançant una enganxina a la porta o l’aparador dels comerços, s’atorga en base a una declaració auto responsable del comerciant sobre el seu compliment d’aquests criteris oficials de seguretat. La Cambra de Comerç s’encarrega de fer-ne el seguiment per comprovar que aquestes mesures s’estan aplicant de manera rigorosa. La tramitació del segell ‘Comerç de Confiança’ es pot fer en només 48 hores, el seu cost és de 57 euros i la seva vigència és d’un any. Per sol·licitar-lo cal posar-se en contacte amb els telèfons de la Cambra (977 33 80 80 i 661 317 564) o l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

“L’objectiu és generar més confiança entre el petit comerç i els seus clients”, ha explicat el Secretari General de la Cambra de Comerç, Josep Baiges. “És una garantia addicional molt important l’aval d’una institució oficial com una Cambra de Comerç, que vetlla perquè s’apliquin els protocols fixats des del Govern”, ha subratllat.

Una cinquantena d’establiments ja han sol·licitat el segell ‘Comerç de Confiança’. Des de la Cambra de Comerç de Reus s’ha notat “un interès especial a les zones turístiques davant la imminent arribada de clients no habituals que veuran en aquest distintiu un element que reforçarà l’atractiu dels comerços davant d’aquesta clientela, que segurament ja haurà vist el segell als seus llocs d’origen”, ha assegurat el Secretari General de la Cambra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: