Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les terrasses de restauració de Calafell no hauran de pagar la taxa de 2020

Tampoc la pagaran els expositors de productes autoritzats als establiments comercials

Terrassa de Calafell Terrassa de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juny 2020 00:51

L’Ajuntament de Calafell e.xonerarà de la taxa de terrasses als bars i restaurants del municipi durant tot l’any 2020, com a mesura per a ajudar a la recuperació econòmica post-pandèmia. La gratuïtat de la taxa inclou també la d’altres ocupacions de via pública relacionades amb l’activitat comercial, com els expositors de productes.

La mesura es refereix tant a les ocupacions que ja existien abans de la declaració de l’estat d’alarma, com les que l’Ajuntament ha autoritzat excepcionalment, per ampliació o nova autorització. Aquestes autoritzacions extraordinàries acabaran, en principi, el proper 31 d’agost.

El darrer ple municipal ha pres dos acords per materialitzar aquesta decisió. D’una banda, ha suspès l’ordenança 2.2.4, Taxa d’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa. De l’altra, ha suspès l’ordenança fiscal 2.2.7, Taxa de l’ocupació de la via pública amb quioscs, parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions, indústries de carrer i ambulants i rodatges cinematogràfics, apartat 3.1

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: