Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona impulsa el Segell Comerç de Confiança

Aquest segell acredita que el comerç que el llueix ha elaborat un protocol i guia de bones pràctiques front a la Covid-19

Imatge del segell que podran tenir els comerços adherits a la campanya Imatge del segell que podran tenir els comerços adherits a la campanya CAMBRA DE TARRAGONA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juny 2020 14:25

Amb l’objectiu de donar suport al comerç en l’etapa de la remuntada econòmica, la Cambra de Tarragona ha decidit impulsar el Segell Comerç de Confiança. La iniciativa es visualitzarà als establiments adherits amb un distintiu, que acredita que el comerç que el llueix ha elaborat un protocol i guia de bones pràctiques d’acord a les directrius de la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, i que han estat validades i aprovades pel Ministeri de Sanitat.

Disposar d’aquest segell suposa diferents avantatges per les empreses, com reforçar la relació amb els clients, transmetre una imatge de negoci respectuós amb l'actual situació i curosa amb l'activitat i els clients i ser un negoci segur per la salut dels treballadors i clients i adaptat a la normativa vigent en matèria de prevenció Covid-19.

Aquest segell es pot sol·licitar mitjançant la plataforma de gestió de tràmits (e-Tràmist) de la Cambra, o bé per correu electrònic adjuntant el formulari de sol·licitud que la Cambra posa a disposició del interessats a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La documentació necessària i el preu d’aquest servei es poden consultar al web de la Cambra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: