Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El marketplace de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’anomenarà ‘Mercat del Mestral’

És l’opció més votada en l’enquesta popular organitzada per l’Ajuntament per aquest centre comercial online que posarà en marxa a l’estiu

Imatge dels resultats de l'enquetsa sobre el nom del marketplace Imatge dels resultats de l'enquetsa sobre el nom del marketplace AJ. VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juny 2020 14:03

El futur marketplace de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja té nom: ‘Mercat del Mestral’. De les tres opcions proposades per l’Ajuntament a la ciutadania, aquesta és la que ha aconseguit més vots en l’enquesta popular que s’ha fet entre els dies 27 de maig i 1 de juny a través de la pàgina web municipal i de les xarxes socials en què és present el consistori (Facebook i Twitter). En concret, el nom de ‘Mercat del Mestral’ ha obtingut un total de 208 vots; ‘Compres al poble’, 132; i ‘Llastres Mercat’, 107.

La regidora de Comerç, María José Gómez, ha agraït la participació dels veïns i veïnes en aquesta consulta i ha explicat que, un cop escollit el nom d’aquesta plataforma virtual que permetrà als establiments del municipi vendre els seus productes per internet, l’Ajuntament encarregarà el disseny del logotip i de la pàgina web. L’eslògan que farà servir per promocionar-la serà el mateix que l’actual:  ‘El comerç més proper’.

La previsió és que aquest estiu ja pugui estar en marxa aquest marketplace en què, en una primera fase i com a prova pilot, es vendran els productes d’una vintena d’establiments comercials seleccionats del municipi. La idea és que, posteriorment i de manera progressiva, s’hi puguin incorporar a aquest centre comercial online tots els comerços locals que hi estiguin interessats.

Un nou canal de venda per al comerç local

Amb la creació d’aquest marketplace, l’Ajuntament pretén donar accés als comerciants locals a un nou canal de venda i augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda, tal com ha apuntat  la regidora de Comerç, María José Gómez. A més, aquesta macrobotiga virtual, tal com ha afegit la mateixa regidora, permetrà als compradors trobar una gran varietat de productes en un únic lloc web i fer les compres d’una manera còmoda, senzilla i segura, des del punt de vista del pagament.

Tenint en compte les dificultats que estan patint els comerciants, com a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus i, per evitar el tancament dels seus negocis al municipi, la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha avançat el projecte de creació d’un marketplace que tenia previst per més endavant, amb l’objectiu d’impulsar el comerç local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: