Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'App Som Comerç TGN ja arriba als 100 establiments inscrits

L'aplicació serveix tant per a donar a conèixer productes i serveis com per oferir als usuaris promocions úniques i participar en campanyes

La nova app moneder 'Som Comerç TGN' La nova app moneder 'Som Comerç TGN' CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Mai 2020 12:19

La nova app moneder 'Som Comerç TGN' impulsada per la Conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona ja ha arribat als 100 establiments inscrits. L'aplicació per a mòbils està tenint molt d'interès pel comerç local ja que serveix tant per a donar a conèixer productes i serveis com per poder oferir als usuaris promocions úniques i participar en campanyes municipals i d'associacions.

Els establiments que es vulguin inscriure han d'estar establerts a la ciutat de Tarragona i poden fer-ho mitjançant el formulari que trobaran al web.

A més, als comerciants se'ls farà una formació per poder treure el màxim rendiment de l'aplicació. A més, poden sol·licitar un ajut directe de 100 euros per adherir-se a l’aplicació 'Som Comerç TGN', segons els termes i requisits publicats a la Seu Electrònica de l’Ajuntament.

Aquesta eina s'ha implantat per a combatre la situació generada per la COVID-19 en el sector, a la vegada que contribueix en la digitalització dels comerços com a estratègia per encarar el futur del sector.

Per a més informació sobre a l'app 'Som Comerç TGN' podeu accedir al web de l'aplicació. A més, els establiments que vulguin rebre informació sobre l’app es poden posar en contacte mitjançant el correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 977 245 577.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: