Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Centre Comercial està preparada per obrir portes el proper dilluns

Si es confirma que el Camp de Tarragona passa a la Fase 2, es permetrà reobrir les grans superfícies comercials com el centre de Reus

La Fira Centre Comercial disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits a les seves quatre plantes comercials La Fira Centre Comercial disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits a les seves quatre plantes comercials LA FIRA CENTRE COMERCIAL
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 21 Mai 2020 21:52

Pendents de la decisió final del govern espanyol de fer passar a la Fase 2 la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, el proper dilluns 25 de maig, la Fira Centre Comercial de Reus està del tot preparada per aquest pas que permet reobrir les grans superfícies comercials. Aquestes últimes setmanes s’han preparat totes les mesures necessàries per complir amb les normatives de seguretat i higiene adreçades als visitants de La Fira i a tot el personal que treballa a les seves botigues i als serveis generals.

A nivell de seguretat, La Fira Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, garantirà la distància mínima de seguretat de dos metres a tots aquells espais on es puguin produir aglomeracions, farà un control d’accés amb un sistema de recompte als tres accessos als vianants, l’accés de pàrquing i als molls de càrrega, es realitzaran rondes de control per garantir el compliment de totes les mesures i s’organitzaran les possibles cues que es puguin formar als accessos de les botigues. A més, s’ha creat un protocol especial en cas de detecció de possibles casos de Covid-19.

Les mesures d'higiene i seguretat

Pel que fa a la higiene, La Fira disposa de dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits a les seves quatre plantes comercials, hi haurà papereres especials per recuperar EPIS (guants i mascaretes), desinfecció de totes les papereres del centre comercial, l’augment de la freqüència de la neteja de les zones comunes, el reforç de la ventilació per garantir la recirculació de l’aire, la instal·lació d’equips esterilitzadors d’aire amb la llum UVA per purificar l’aire de tots els serveis per a visitants i la presència constant del personal de neteja que anirà equipat amb guants i mascaretes en tot moment.

Cada local de La Fira Centre Comercial tindrà la responsabilitat de garantir les mateixes mesures al seu interior per garantir la seguretat i higiene dels clients, mesures que se sumaran a aquelles recomanacions que ja se’ls ha fet arribar per aconseguir que es respecti l’aforament establert per la normativa, que es guardin les distàncies, que hi hagi sistemes de neteja i detergents suficients i que, en general, tot funcioni sota els paràmetres establerts.

Cal recordar que La Fira no ha tancat portes per complet al llarg del temps de confinament ja que tres dels seus establiments han estat oberts donant servei d’atenció al públic: Aldi, Veritas i Kiwoko. En tot moment s’han garantit les mesures de seguretat i higiene que marcava la normativa establerta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: