Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El servei d’atenció als establiments de Cambrils respon més de 40 consultes sobre desconfinament

És un servei transversal del Departament de Salut i el d’Activitats per donar suport a la reobertura d’activitats i es fa a través d’un correu electrònic

Imatge d'una terrassa plena de clients d'un bar del passeig marítim de Cambrils, el 17 de maig del 202 Imatge d'una terrassa plena de clients d'un bar del passeig marítim de Cambrils, el 17 de maig del 202 MAR ROVIRA / ACN
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Mai 2020 11:28

El nou servei d’atenció per a establiments de l’Ajuntament de Cambrils ja ha respost més de 40 consultes sobre els requisits que cal complir en les diferents fases de desconfinament i de la ‘nova normalitat’. El servei s’ofereix des del passat dilluns, 11 de maig, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., gestionat transversalment per personal de dos departaments municipals: Salut i Activitats.

Les 43 preguntes que s’han rebut durant la primera setmana han estat majoritàriament de bars, restaurants i comerços, però també d'hotels, centres d'ensenyament, càmpings, perruqueries i centres d'estètica, tatuadors, gimnasos i consultes mèdiques.

Pel que fa a la tipologia de consultes, el gruix han estat sobre les terrasses (ocupació de via pública i mesures sanitàries) i els requisits generals de reobertura d'establiments en la fase 1. Els altres dubtes plantejats han estat relacionats amb el menjar per emportar i el servei a domicili dels establiments de restauració, les piscines, les actuacions musicals i les obres prèvies de reobertura d'establiments.

L’objectiu del servei és donar suport a la reobertura dels establiments al llarg de les diferents fases de la desescalada amb un assessorament personalitzat i garantir el correcte compliment de les mesures per la salut de persones treballadores i clientela.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: