Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les terrasses de Tarragona s'omplen en el primer dissabte de la fase 1

Els establiments apliquen les mesures de seguretat a la plaça de la Font i treballen per recuperar l'activitat

Imatge d'un cambrer anotant la comada a uns clients en una terrassa de la plaça de la Font de Tarragona en el primer dissabte de la fase 1 Imatge d'un cambrer anotant la comada a uns clients en una terrassa de la plaça de la Font de Tarragona en el primer dissabte de la fase 1 MAR ROVIRA / ACN
Comerç ACN
Dissabte, 16 Mai 2020 15:16

La plaça de la Font de Tarragona ha recuperat aquest dissabte al migdia el bullici habitual d'aquest cèntric i popular espai. Les terrasses s'han omplert de famílies, colles d'amics i parelles que han aprofitat el bon temps, malgrat que la jornada ha començat ennuvolada. Tot i que moltes de les terrasses estaven plenes, algunes tenien taules buides.

Els responsables dels bars i restaurants atenen amb mascaretes i guants i mantenen les distàncies de seguretat entre les taules que ocupen la meitat de l'aforament permès a la via pública. En canvi, no tots els clients porten caretes.

A la platja de l'Arrabassada de Tarragona també han obert els tres bars a peu de sorra, on alguns clients han dinat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: