Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla publica un llistat d’establiments oberts en la Fase 1

Aquest document s’anirà actualitzant en funció de les mesures que es vagin anunciant en els pròxims dies

L'Ajuntament d'Altafulla L'Ajuntament d'Altafulla AJUNTAMENT ALTAFULLA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 15 Mai 2020 13:02

La regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala l'edil Natalia Sanz, ha posat en marxa una campanya per recollir en un únic document els establiments comercials del municipi que resten oberts en la fase 1 de ‘desescalada’ arran del confinament per la pandèmia del coronavirus. 

Segons ha assegurat Sanz es tracta d'un document "viu" que s’anirà actualitzant en funció de les mesures que es vagin anunciant en els pròxims dies. Al mateix temps, la regidora demana la col·laboració dels comerços perquè facin arribar la informació requerida a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament com ara l'horari d'atenció al públic de l'establiment. El correu electrònic de contacte és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El llistat d'establiments oberts a Altafulla en la Fase 1 es pot consultar a través del web municipal, així com també les mesures de protecció en el sector minorista de l'alimentació al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: