Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Reus fa una crida a extremar el respecte a les mesures de prevenció als comerços

S’han detectat “algunes conductes puntuals poc responsables per part d’alguns usuaris”

Des de la Cambra es vol protegir als comerciants, com també als usuaris Des de la Cambra es vol protegir als comerciants, com també als usuaris CAMBRA REUS
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 15 Mai 2020 12:41

La Comissió de Comerç de la Cambra de Comerç de Reus demana al conjunt de la societat extremar el respecte a les mesures de prevenció dins dels establiments comercials després que en aquests primers dies de tornada a l’activitat s’hagin detectat algunes conductes puntuals poc responsables per part d’alguns usuaris.

El coordinador de la Comissió de Comerç de la Cambra, Pau Salvadó, ha volgut matisar que “en general la gent està molt conscienciada i els protocols es respecten, però els comerciants també han pogut constatar situacions en els que no es respecta la distància social o l’ús de mascaretes, per posar dos exemples”.

Un context en el que l’excessiva concentració de persones complica el respecte de la distància social és el de les terrasses dels bars i cafeteries. “Pensem que, pel bé de tots, cal reforçar els missatges de respecte escrupolós a les normes”, alerta Salvadó.

En aquest sentit, des de la Comissió de Comerç de la Cambra es valora positivament el pas endavant de l’Ajuntament de Reus en mantenir un diàleg permanent amb els comerciants per tal que la Guàrdia Urbana faci pedagogia d’aquestes mesures de prevenció amb l’objectiu de garantir l’observació absoluta dels protocols de seguretat que han de presidir l’activitat comercial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: