Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona demana que es garanteixin les distàncies a les terrasses de bars i restaurants

El consistori constata alguns incompliments però en general es mostra satisfet amb l'inici de la fase 1

Imatge del propietari del bar restaurant Casa Matías de Tarragona enraonant amb els primers clients que té a la terrasa amb motiu del pas a la fase 1 Imatge del propietari del bar restaurant Casa Matías de Tarragona enraonant amb els primers clients que té a la terrasa amb motiu del pas a la fase 1 ROGER SEGURA / ACN
Comerç ACN
Dimarts, 12 Mai 2020 14:33

L'Ajuntament de Tarragona demana que es garanteixin les distàncies a les terrasses de bars i restaurants després que dilluns ja poguessin obrir, tot i que amb restriccions, coincidint amb el pas a la fase 1 de la desescalada. El conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, diu que estan satisfets perquè "en general els establiments hostalers han guardat les distàncies que estableixen les diferents normatives", però admet que han constatat que "en alguns establiments això no s'ha complert" i que estaran "molt atents per fer els requeriments necessaris perquè es faci". Castaño afegeix que s'han donat instruccions a Protecció Civil i Guàrdia Urbana per fer complir la normativa i que estaran vigilants els propers dies.

D'altra banda, l'Ajuntament informa que entre divendres i aquest dimarts a primera hora s'han presentat 60 comunicacions d'establiments de restauració que ja disposen d'autorització municipal o que no en tenen, i vulguin instal·lar una terrassa a la via púbica.

Segons el consistori, els tècnics municipals estan revisant les comunicacions i la proposta s'acceptarà sempre que compleixi les mesures sanitàries establertes per la pandèmia de la covid-19 i sigui compatible amb el compliment de les condicions bàsiques d'accessibilitat i de convivència amb el veïnat.

Abans de l'estat d'alarma al municipi de Tarragona hi havia 470 establiments amb terrassa a la via pública.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: