Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Unió de Botiguers de Reus estima que prop del 100% del comerç local ha obert en la Fase 1

L'esforç dels comerciants, després de dos mesos d'inactivitat, s'ha vist compensat amb una molt bona afluència de clients a les botigues

El carrer Llovera, una de les vies comercials de Reus, s'ha omplert de gent aquest dilluns a la tarda El carrer Llovera, una de les vies comercials de Reus, s'ha omplert de gent aquest dilluns a la tarda GRUP FACEBOOK QUÈ ESTÀ PASSANT A REUS
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Mai 2020 20:17

L'obertura de gairebé el 100% del comerç local de Reus ha permès recuperar la imatge habitual de moltes zones de la ciutat aquest dilluns 11 de maig, primer dia de la Fase 1 de la desescalada de les mesures sanitàries per preservar la salut pública. La Unió de Botiguers de Reus (UBR) fa un balanç molt positiu d'aquesta primera jornada de recuperació de l'activitat presencial i confia que aquesta dinàmica es reforci més durant els pròxims dies.

L'entitat ha posat en valor que l'esforç dels comerciants, després de pràcticament dos mesos d'inactivitat, "s'ha vist compensat amb una molt bona afluència de clients a les botigues". La UBR també considera que "les màximes garanties de seguretat dels comerços han generat la confiança necessària per recuperar la relació de proximitat amb les persones".

La Unió de Botiguers de Reus ha realitzat durant aquestes darreres setmanes una tasca d'acompanyament a tots els seus associats perquè disposessin de tota la informació i els recursos necessaris per recuperar la seva activitat presencial. L'entitat manté el seu compromís per oferir a tota la ciutadania un comerç de proximitat, segur i de confiança.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: