Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç destinarà 50.000€ per subvencionar autònoms, comerços i pimes afectades per la Covid19

Podran ser beneficiàries d'aquests ajuts persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses de fins a 15 treballadors

Imatge recent del centre de l'Arboç, durant el període de confinament Imatge recent del centre de l'Arboç, durant el període de confinament AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Mai 2020 10:53

L’Ajuntament de l’Arboç destinarà 50.000€ per a subvencionar autònoms, comerços i petites i mitjanes empreses de fins a 15 treballadors amb el centre de treball a l’Arboç. El consistori vol ajudar al teixit econòmic arbocenc, com el comerç al detall i de determinats serveis de proximitat que s'han vist afectats per la crisi del Covid-19. L'objectiu de la mesura és donar suport al conjunt del teixit comercial i de serveis del municipi que s'han vist obligats a tancar i poder fer front a les despeses habituals relacionades amb l’activitat que s’han continuat pagant malgrat el tancament com llum, aigua, lloguer, salaris, seguretat social.

Aquesta ajuda, aprovada per unanimitat per tots els grups municipals el passat 30 d’abril vol complementar els ajuts d’altres administracions. La quantia de l’ajuda ascendirà a 400€ per a les activitats que es desenvolupin en un local en règim de lloguer i a 300€ per a la resta, sempre que les despeses objecte de subvenció arribin a aquesta quantitat.

Per poder accedir a aquesta subvenció cal estar al corrent del compliment de les seves obligacions tributàries i davant la Seguretat Social i és necessari haver suspès l’activitat econòmica com a mesura derivada de l'aplicació del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declarava l'estat d'alarma o que hagin tingut una reducció del 75% de la seva facturació i que hagin registrat pèrdues econòmiques com a conseqüència dels efectes del Covid-19.

El període per demanar-ho s’inicia, a partir d'aquest dilluns 11 de maig fins el 22 de maig, i es podrà fer a través de la Seu Electrònica https://arbocenc.eadministracio.cat/ i presencialment amb cita prèvia.

En total, es destinarà a aquesta subvenció fins a 50.000€, procedents dels 250.000€ que l’Ajuntament ha mobilitzat per fer front a aquesta crisi. Els barems es poden consultar al següent enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: