Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els bars i restaurants podran tenir, com a màxim, deu persones a cada taula durant la fase 1

Els lavabos s'hauran de desinfectar, com a mínim, sis cops al dia

Imatge de la terrassa d'un bar restaurant de Vilanova i la Geltrú, tancada amb motiu del confinament Imatge de la terrassa d'un bar restaurant de Vilanova i la Geltrú, tancada amb motiu del confinament GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Comerç ACN
Dissabte, 09 Mai 2020 14:18

Els bars i restaurants podran obrir les terrasses amb un 50% de la seva capacitat i, a cada taula, hi podran seure, com a màxim, deu persones. Aquests són alguns dels detalls de les mesures de desescalada que ha publicat el Butlletí Oficial de l'Estat i que entraran en vigor a partir de dilluns als territoris que entren en fase 1.

En el cas de Catalunya: les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i Pirineu. El document també detalla que no es podran utilitzar productes d'autoservei com ara les setrilleres, i desaconsella l'ús de cartes, que s'hauran de substituir per cartells o pissarres. Els locals podran tenir els lavabos oberts, però només hi podrà accedir una persona cada vegada i, com a mínim, s'hauran de desinfectar sis cops al dia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: