Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Coma-ruga tornarà a tenir parades d’alimentació aquest dissabte

El mercat setmanal garantirà la seguretat per poder realitzar la venda així com les distàncies entre marxant i client i entre client i producte

Imatge del cartell de reobertura de les parades d'alimentació del mercadet de Coma-ruga, al Vendrell Imatge del cartell de reobertura de les parades d'alimentació del mercadet de Coma-ruga, al Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Mai 2020 20:30

Coma-ruga (El Vendrell) tornarà a tenir les parades alimentàries que formen part del mercat setmanal, a partir del proper dissabte 9 de maig, dins de les accions previstes a la fase 0.

L'Av. Parlament de Catalunya acollirà novament les parades d'alimentació seguint el compliment dels protocols i les mesures que garanteixin el distanciament entre les persones. En aquest sentit, es regularà l'afluència per evitar-hi aglomeracions. A més, es vigilarà que els paradistes apliquin totes les normatives actuals de seguretat per poder realitzar la venda així com les distàncies entre marxant i client i entre client i producte.

Seguint la guia d’ús per a establiments comercials que ha editat aquesta setmana el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), que pertany a la Generalitat, se seguiran aquestes pautes de seguretat i higiene:

Només les persones venedores de la parada podran tocar els productes i ho faran amb guants de protecció, així com mascareta o pantalla protectora, seguint les instruccions i recomanacions d’higiene davant la Covid-19. S’evitarà la manipulació simultània d’aliments i diners o altres mitjans de pagament; es fomentarà el pagament amb targeta i s’extremarà la neteja del TPV després de cada ús, especialment si ha estat manipulat pel client.

Els llocs de venda s’han de netejar i desinfectar amb freqüència. S’ha de disposar de gel hidroalcohòlic, mocadors d’un sol ús i papereres amb tapa i bossa (preferiblement amb pedal o basculant).

Igualment, s’ha de mantenir el lloc ordenat, amb els productes disposats de forma higiènica, adequadament separat per categories i donant una imatge de neteja segura en tot moment. En cas de devolució dels productes, s’han de desinfectar o mantenir-los en quarantena abans de posar-los novament a la venda.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: