Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra organitza unes jornades formatives per a restauració, comerç i perruqueries

Són telemàtiques i gratuïtes, tot i que cal inscripció prèvia abans del dijous 7 de maig, a les 13h

Aquestes jornades estan destinades a empresaris del comerç, retsurants i perruqeries del municipi Aquestes jornades estan destinades a empresaris del comerç, retsurants i perruqeries del municipi TURISME TORREDEMBARRA
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Mai 2020 16:00

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat un seguit de Jornades formatives telemàtiques i gratuïtes dirigides al comerç, restauració i perruqueries relacionades amb la situació generada per la pandèmia per la Covid-19.

Els continguts principals de la formació són la data d’apertura en les fases 0, 1 i successives i les condicions d’accés; informació sobre les remodelacions d’instal·lacions segons decret de 3 de maig; instruccions respecte als EPIs a utilitzar i la normativa al respecte; formació dels covid19, i l’obligació legal al respecte; i per últim, la resolució de dubtes.

Les jornades s'impartiran a través de l'aula virtual del Centre de formació Vam Consultors i és necessària la inscripció prèvia a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ,abans del dijous 7 de maig, a les 13 h. Un cop feta la inscripció Vam Consultors facilitarà les contrasenyes d'accés a l'aula virtual. Cal tenir en compte que les places són limitades i per inscriure’s és necessari facilitar el nom i cognoms, el tipus d’establiments, el nom de l’empresa, l’adreça de correu electrònic i el número de telèfon mòbil.

En total, es portaran a terme tres jornades formatives. Una dedicada a la restauració, el pròxim 8 de maig, de 10h a 11.30 h; la segona, dedicada al comerç, també el 8 de maig, de 12h a 13.30 h; i , per últim, l’11 de maig, d’11h a 12:30h, es realitzarà la jornada sobre perruqueries.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: