Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les parades d'alimentació del mercat setmanal de Constantí tornen a obrir

Serà a partir d'aquest dijous, 7 de maig

Només podran començar l'activitat, de moment, les parades d'alimentació Només podran començar l'activitat, de moment, les parades d'alimentació AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Mai 2020 13:30

L'Ajuntament de Constantí informa que a partir d'aquest dijous 7 de maig podran reobrir parcialment les parades del mercat municipal setmanal que s'ubica els dijous al carrer Jaume I. Aquesta reobertura només permetrà la instal·lació de les parades dedicades a la venda d'aliments i producte fresc, un total de set.

El mercat municipal setmanal ambulant era un dels serveis que havia quedat afectat des del passat 12 de març pel Decret d'Alcaldia de l'Ajuntament de Constantí en el qual es  decretava la suspensió de l'activitat d'equipaments i serveis municipals, com a mesura preventiva per evitar el risc de propagació del coronavirus.  En aquests moments, vista l’evolució de la pandèmia i amb la valoració favorable de la Comissió de seguiment de l'Ajuntament, s’ha decidit aquesta reobertura parcial del mercat.

La Policia Local controlarà el compliment de les mesures de seguretat

La ubicació serà l’habitual, al carrer Jaume I, en horari de 8h a 1h. Des de l’Ajuntament es recorda la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats i les mesures de seguretat i d’higiene per evitar la propagació del virus. A més, agents de la Policia Local controlaran el compliment de les normes de seguretat i de distanciament social, tant entre les parades com entre les persones que hi vagin a comprar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: