Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Unió de Botiguers de Reus realitza un vídeo per reivindicar el comerç de proximitat

Des de l’entitat es recorda a la ciutadania, que ara més que mai, cal donar suport al comerç local comprant en els seus establiments

En el vídeo, els associats de la UBR reivindiquen el comerç de proximitat En el vídeo, els associats de la UBR reivindiquen el comerç de proximitat UNIÓ DE BOTIGUERS DE REUS
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 21 abril 2020 12:49

La Unió de Botiguers de Reus (UBR) ha posat en marxa una campanya per reivindicar el comerç de proximitat en aquests moments excepcionals i complicats. Per aquest motiu, han preparat un vídeo amb missatges positius per part d’alguns dels seus associats. En aquests vídeo es recorda a la ciutadania que, ara més que mai, cal comprar als comerços de proximitat i als establiments associats a la UBR, els quals es poden consultar a través del seu web.

Per últim, des de la UBR envien un missatge optimista als establiments que no poden estar oberts en aquests moments i esperen que la ornada sigui tan aviat com es pugui.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: