Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una botiga de petards de Calafell avança un 2% de la campanya de Sant Joan per donar productes de neteja a la Creu Roja

L'empresa destaca la "situació excepcional" de la covid-19 i entrega 650 litres de lleixiu i detergents per a famílies usuàries del Banc d'aliments

Imatge d'arxiu d'una recapta anterior per al Banc d'aliments de Calafell Imatge d'arxiu d'una recapta anterior per al Banc d'aliments de Calafell ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 21 abril 2020 11:21

La petita botiga de venda de petards Focs Artificials la Caseta de Calafell ha avançat un 2% de la campanya de Sant Joan per destinar-la a un donatiu solidari de productes de neteja a la Creu Roja. Fa dos anys que l'empresa destina part dels beneficis de les vendes de la revetlla a fer un donatiu d'aliments per a les famílies amb necessitats econòmiques.

Enguany, però, els impulsors han avançat els diners de la propera campanya arran de la "situació excepcional" provocada per la covid-19. Després de consultar a la Creu Roja quines eren les principals necessitats, apunten els impulsors, han decidit destinar els diners a productes de neteja en comptes d'aliments. En concret, han cedit 650 litres de lleixiu, detergents i suavitzants.

Els productes es repartiran a través de la Creu roja a les famílies usuàries del Banc d'aliments de Calafell. "Tenint en compte que hi ha necessitats no previstes, hem decidit avançar-nos a la campanya de Sant Joan, malgrat el risc de no saber si enguany podrem obrir el nostre establiment", subratllen els responsables de Focs Artificials la Caseta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: