Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus posa a disposició de la ciutadania un mapa de comerços i serveis oberts durant l'estat d'alarma

Es pot trobar al web municipal i dona a conèixer els serveis a domicili que ofereix cada establiment o les comandes a través de correu electrònic, Whatsapp o per telèfon

Inatge del mapa virtual dels comerços i establiments oberts a Reus Inatge del mapa virtual dels comerços i establiments oberts a Reus AJUNTAMENT DE REUS
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 16 abril 2020 11:11

Reus ha posat a disposició de la ciutadania un mapa de comerços i serveis que ofereixen els seus productes al públic, tot i la situació d'excepcionalitat motivada per l'alarma sanitària per COVID19, que ja es pot consultar al web municipal. Restaurants, alimentació, tèxtil per a nadons, productes per a mascotes, tinta i tòner per a impressores, pastisseria sense gluten, etc., són alguns dels productes que ja es poden localitzar al Geoportal de Reus, el mapa virtual de l'Ajuntament de Reus. 

La majoria han hagut d'adaptar els seus horaris a causa de la nova situació i també han ampliat les maneres d'arribar als seus clients: amb servei a domicili o amb la recollida de comandes a través de correu electrònic, whatsapp o telèfon, entre altres opcions. Precisament, un dels objectius d'aquest directori de botigues i serveis és que la ciutadania conegui com pot contactar amb els establiments del municipi per continuar consumint producte de proximitat i afavorir així l'economia local.

L'Ajuntament de Reus ha obert el formulari de recollida de dades a través del web i alhora ha contactat de manera personalitzada amb els responsables de les activitats, per tal que coneguin aquesta iniciativa i puguin afegir-s'hi en el moment que ho necessitin. L'objectiu és fer una radiografia el més extensa possible, també sobre el mapa de la ciutat i que el servei i el comerç de barri, el més pròxim, guanyi visibilitat a la xarxa. Així, la base de dades de comerços i serveis és un document viu, que anirà incorporant les dades de nous establiments en el moment que ho sol·licitin a través del formulari del web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: