Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una empresa de Vila-seca crea una app que recull els comerços que fan servei a domicili

L'objectiu de l'aplicació és que es pugui trobar un comerç pròxim a la persona que està buscant un establiment en aquell moment

Imatge d'arxiu d'un carrer del nucli antic de Vila-seca Imatge d'arxiu d'un carrer del nucli antic de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 13 abril 2020 11:12

L'empresa Impuls Up de Vila-seca ha creat una App perquè tots els petits comerços que ara mateix fan servei a domicili o fins i tot recollida a la botiga -per a agilitar el procés de compra-puguin tenir un directori on ràpidament es pugui trobar un comerç pròxim a la persona que estan buscant un establiment en aquest moment. La idea de l'App 'Del Mercat a Casa' és fomentar el comerç de proximitat i ajudar a tots aquells petits comerços que ho estan passant tan malament per la crisi del COVID-19.

Les activitats comercials que apareixen al web són: Fruites i verdures, menjar per a portar, peixateries, carnisseries, drogueries, forns de pa i pastisseries, entre altres. 

L'App és totalment gratuïta i de moment només disponible per a usuaris Android, molt aviat disponible també per a usuaris d'iPhone i molt aviat mitjançant web.

Els comerços posaran les seves condicions de venda mínima si és el cas, però sempre serà a comissió 0 per part de l'empresa que ha desenvolupat aquesta App. Diversos ajuntaments ja s'han interessat per aquesta iniciativa totalment altruista i ja estan començant a recopilar dades dels comerços de les seves localitats.

L'App encara no està 100% activa a causa del procés de verificación de l'app a Google play, però les empreses ja es poden inscriure mitjançant el formulari del web https://delmercatacasa.cat 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: