Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls crea un directori digital amb establiments que reparteixen a domicili durant el confinament

L'Ajuntament i Comerç de Valls se sumen al projecte de promoció comercial 'Slowshopping'

Imatge gràfica de la campanya d'Slowshopping Imatge gràfica de la campanya d'Slowshopping AJUNTAMENT DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 06 abril 2020 13:46

Comerç de Valls i l'Ajuntament de Valls s'han sumat a la iniciativa slowshopping.cat que s'ha fixat com objectiu incentivar el comerç local i de proximitat a Catalunya davant l'actual situació d'alerta sanitària i confinament pel Covid-19. A la campanya s'hi poden incorporar tots els establiments, tant els que poden continuar oberts com els que han hagut de tancar portes, promocionant la botiga i el servei de repartiment a domicili en un directori general on line.

A hores d'ara, a tot Catalunya s'hi han sumat ajuntaments i associacions comercials de Cerdanyola del Vallés, Vilanova i la Geltrú, Sentmenat, Sant Sadurní d'Anoia, Sant Cugat del Vallés, Rubí, Ripollet, Premià de Mar, Manlleu i barris de Barcelona com Sants, el Cor de l'Eixample i el Cor de l'Horta. Més de 1.700 establiments de tot Catalunya ja estan agrupats en aquest directori digital de comerços a domicili.

Entregues a domicili

D'aquesta manera, el nou portal posa a disposició de tots els clients les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili. El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi pel Covid-19 ja que molts han hagut de tancar o reduir la seva activitat al mínim. Per això, la iniciativa slowshopping.cat vol garantir que els clients puguin seguir comprant al comerç de confiança sense sortir de casa.

Els botiguers poden incorporar-se en aquest nou directori de manera gratuïta i incorporar tota la informació relativa al seu establiment. D'aquesta manera, els clients podran trobar la botiga segons la seva ubicació, el tipus de comerç i les principals dades de contacte. Per qualsevol dubte a l'hora de donar-se d'alta, els establiments poden adreçar-se a la regidoria de Comerç de l'Ajuntament a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquest projecte s'afegeix a la promoció que la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Valls està efectuant des del principi de la crisi sanitària, amb la difusió dels establiments d'alimentació que continuen oberts. Així, s'informa a través de tots els canals de les xarxes socials municipals, en un directori que es pot consultar complet a la pàgina web www.valls.cat, amb informació sobre les hores d'obertura i altres dades de contacte.

La majoria d'aquestes botigues obertes admeten comandes per telèfon o per WhatsApp, per tal d'estalviar temps i desplaçaments innecessaris. A més, alguns establiments també ofereixen la possibilitat de portar les compres a domicili, en especial en casos com gent gran o persones amb dificultat de mobilitat. 

Podeu consultar el directori d'establiments oberts a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: