Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra estudia mesures de suport al comerç local

L'alcalde Eduard Rovira anuncia que estan treballant en una línia de subvencions per reflotar l'economia

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, en una entrevista anterior a Ona la Torre L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, en una entrevista anterior a Ona la Torre AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 03 abril 2020 21:59

L'Ajuntament de Torredembarra estudia mesures per al comerç local per combatre la crisi del coronavirus. Ho ha anunciat aquest divendres l'alcalde Eduard Rovira en una entrevista a Ona la Torre, que ha anunciat s'està estudiant la implementació de subvencions pensant sobretot en el comerç de proximiat, un dels més afectats per l'aturada de l'activitat.

El batlle ha dit que estan preparant les bases d'aquestes subvencions perquè el repartiment sigui just i compleixi amb l'objectiu de "reflotar l'economia torrenca". També s'haurà de determinar quina quantitat del pressupost es destina a aquests ajuts.

Des de l'Ajuntament han fet arribar qüestionaris als establiments locals per conèixer l'impacte de la crisi provocada pel coronavirus i l'aturada de l'activitat. L'alcalde s'ha mostrat preocupat pels efectes d'aquesta crisi i pronostica que es pot allargar més temps del previst inicialment.

Rovira ha aprofitat l'avinantesa per agrair la tasca dels comerços de serveis i productes bàsics que estan oberts per cobrir les necessitats de la població.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: