Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una trentena de comerços de Torredembarra ja són "Establiment segur contra la violència masclista”

Una dona que s’acosta a un establiment i veu aquest cartell sap que podrà comptar amb el comerciant, que trucarà per ella al 900900120

Els comerços adherits a la campanyala campanya “Establiment segur contra la violència masclista” tenen aquest cartell a l'aparador Els comerços adherits a la campanyala campanya “Establiment segur contra la violència masclista” tenen aquest cartell a l'aparador AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 12:54

Un total de 33 comerços de serveis essencials que es troben oberts aquests dies a Torredembarra ja s’han sumat a la campanya “Establiment segur contra la violència masclista”, que ha engegat l’Institut Català de les Dones i els Mossos d’Esquadra.

Aquesta iniciativa es concreta a posar en lloc visible dels comerços un cartell amb el missatge següent: “Establiment segur contra la violència masclista". Si aquests dies de confinament, una veïna sent que casa seva deixa de ser un espai segur per a ella o els seus fills i filles, els coemerços adherits poden fer una trucada per ella al 900 900 120 o al 112. #NoEstàsSola #JoActuo”.

Amb aquest missatge es vol ampliar el suport social a les dones que travessen aquestes situacions i que actualment poden estar aïllades. Així, una dona que s’acosta a un establiment i veu aquest cartell sap que pot comptar amb algú, que serà escoltada i podrà explicar la seva situació i que aquesta persona trucarà per ella al 900900120, per ser assessorada per professionals de l’advocacia, psicologia i l’atenció social, o al 112 en cas d’emergència.

Les regidories d’Acció Social i de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra han treballat per informar i aconseguir les adhesions d’establiments torrencs i ahir la Policia Local ja va fer la distribució dels cartells.

Cal recordar que altres recursos telefònics en aquests casos són el whatsapp de l’Institut Català de les Dones (671 778 540), el Servei d’Informació i Atenció a la Dona de Torredembarra (663 96 67 50) i el telèfon de la Policia Local de Torredembarra: 977 64 60 05.

Els comerços de Torredembarra que vulguin afegir-se a la campanya “Establiment segur contra la violència de gènere” poden descarregar-se els cartells en pdf a  aquest web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: