Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra publica una guia de comerços oberts durant el confinament

La guia de comerços de proximitat pretén evitar desplaçaments innecessaris i, alhora, donar suport a l’economia local

Les carnisseries i xarcuteries locals es troben en la relació de comerços de proximitat Les carnisseries i xarcuteries locals es troben en la relació de comerços de proximitat ARXIU / EL TALLANT
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Març 2020 12:00

L’Ajuntament de Torredembarra posa a disposició de la ciutadania la relació dels establiments comercials oberts en aquests moments d’estat d’alarma per la pandèmia del Covid-19, classificats per sectors i amb adreces i telèfons. A més, el consistori recomana que abans de sortir de casa es consulti a l’establiment possibles modificacions d'horari, si disposa servei de repartiment a domicili o atén comandes per telèfon.

La informació dels establiments ha estat facilitada per la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats. Els establiments que estiguin oberts i no hi surtin o les dades no siguin correctes, cal que contactin a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ara, més que mai, és important realitzar les compres als comerços de proximitat per evitar desplaçaments innecessaris i per donar suport a l’economia local. 

Des del consistori també es recorda que s’han de seguir els consells de Protecció Civil: planificar les compres i evitar sortir cada dia; mantenir les distàncies de seguretat i les mesures d’higiene. Si no es tenen al·lèrgies o intoleràncies no s’han de comprar aliments sense gluten, lactosa, ous.. i així es facilita que aquelles persones que els necessitin els trobin.

Podeu descarregar la guia en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: