Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un forn de pa de Tarragona donarà 500 magdalenes al personal sanitari de l’Hospital Santa Tecla

Forn Tarraconense va adquirir recentment 3.000kg extres de farina per tal de fer front a la possible demanda dels propers dies

El Forn Tarraconense, en una imatge d'arxiu El Forn Tarraconense, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Març 2020 16:38

El Forn Tarraconense donarà aquest dilluns unes 500 magdalenes a l’Hospital Santa Tecla en reconeixement del gran esforç que està fent el personal sanitari en la lluita contra el coronavirus. El responsable del forn, Julio Enrique Solanes, explica que “tot ha canviat tant, que el sol fet de poder sortir a buscar un cafè o una pasta per esmorzar ja no ho podem fer amb normalitat en aquests moments. Per això hem volgut tenir un gest amb els professionals de l’hospital, que tot i tenir-los aquí al costat mateix, ara no els podem veure com ens agradaria i volem solidaritzar-nos amb elles i ells en aquest moment tan sensible”, afegeix.

L'establiment garanteix als veïns de la ciutat que seguirà produïnt durant les properes setmanes un aliment bàsic com és el pa i que ho farà sobretot vetllant per la salut de tothom. En aquest sentit, des del començament del període de confinament, l’obrador tarragoní ha extremat totes les mesures de prevenció i de seguretat per tal de minimitzar i evitar qualsevol risc de contagi i també ha redistribuït els torns del personal per poder donar el millor servei possible al ciutadà.

A més a més, l’establiment va adquirir recentment 3.000kg extres de farina per tal de fer front a la possible demanda dels propers dies.

Segons el responsable del Forn Tarraconense, “els forners artesans som un gremi amb més de 535 anys d’història que sempre ha estat al peu del canó, fins i tot en èpoques de guerres o crisis tan greus com la de l’actual pandèmia. Entenem que és un moment molt delicat, però en la mesura que sigui possible, ens sentim amb el deure social de continuar servint als nostres veïns”, conclou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: