Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els grups i cooperatives agroecològiques presenten una campanya a favor del consum responsable

Les organitzacions del Camp de Tarragona i del Baix Penedès s'uneixen per reivindicar un model de consum responsable amb les persones i amb la vida

L’objectiu de la campanya és posar en valor la pagesia i els productes de proximitat com una manera de fer front a la crisi i a la situació d’emergència actual L’objectiu de la campanya és posar en valor la pagesia i els productes de proximitat com una manera de fer front a la crisi i a la situació d’emergència actual ARXIU / COOPCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 27 Març 2020 10:59

Grups i cooperatives de consum del Camp de Tarragona i del Baix Penedès que treballen de forma coordinada des de fa temps, llencen la campanya #hofemagroecològic amb l’objectiu de posar en valor la pagesia i els productes de proximitat i locals com una manera de fer front a la crisi i a la situació d’emergència actual.

La peça audiovisual que engloba la campanya visibilitza les diferents alternatives existents organitzades que hi ha davant l’especulació alimentària i reivindica l’economia social i solidària per garantir un futur sostenible. Les imatges que el conformen mostren una pagesia que treballa per dignificar les zones rurals, protegint el patrimoni i el paisatge i assegurant una producció sostenible d’aliments.

Els grups i cooperatives de consum estan formades per consumidores que, juntament amb les productores que les abasteixen, han creat una xarxa de milers de persones que garanteixen la generació de riquesa col·lectiva, prioritzant les necessitats de les persones i de l’entorn per davant dels beneficis econòmics.

A Catalunya hi ha més de 160 grups i cooperatives de consum, onze de les quals es troben al Camp de Tarragona i al Baix Penedès. Aquestes són: La Bio-leta (Montblanc), La Pera (Alt Camp), La Bajoca (Valls, Tarragona, La Canonja i Vila-seca), El Brot (Reus), La Fava (Priorat), Les Garrofes (El Vendrell), El Poniol (L’Arboç) i Eco-ferro (Reus).

Els grups i cooperatives de consum són organitzacions autogestionades que faciliten l'adquisició de productes ecològics des de les pràctiques de l’economia social i solidària i deixant de costat la producció d'aliments fets amb químics, transgènics i distribuïts de manera globalitzada. A més a més, tenen com a finalitats aconseguir preus justos i promoure l'economia local i l'autoproducció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: