Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els marxants de Tarragona denuncien un "greuge comparatiu" amb les grans superfícies per la suspensió dels mercadets

Els paradistes del Mercat Central de Tarragona incrementen les mesures de seguretat per evitar contagis

La plaça Corsini de Tarragona, sense el mercat ambulant que hi ha habitualment els dijous, el 12 de març del 2020 La plaça Corsini de Tarragona, sense el mercat ambulant que hi ha habitualment els dijous, el 12 de març del 2020 ELOI TOST / ACN
Comerç ACN
Dijous, 12 Març 2020 12:47

El president de l'Associació de Marxants de la Província de Tarragona, Josep Gómez, ha denunciat un "greuge comparatiu" respecte les grans superfícies comercials després que alguns ajuntaments, com el de Tarragona, hagin suspès els mercats ambulants. En declaracions a l'ACN, Gómez ha assegurat que el risc de contagi "pot ser superior" en grans establiments perquè hi ha "més concentració de gent" i estan en llocs tancats, en contraposició amb els mercadets, que tenen "menys gent de la que sembla". "Si ens tanquen a nosaltres, s'hauria de tancar tot", ha apuntat Gómez.

D'altra banda, els paradistes del Mercat Central de Tarragona han rebut aquest matí indicacions per incrementar les mesures de seguretat per evitar contagis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: