Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Pugem Tarragona’, la nova campanya itinerant per impulsar el comerç al centre

Per primer cop, s’estableix una relació público-privada, entre l’Ajuntament i Espimsa i les associacions de comerciants de la ciutat, la Via T i la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat

 La campanya 'Pugem Tarragona' compta amb la col·laboració de diferents entitats com les associacions de comerciants, la Cambra de Tarragona, com també l'Ajuntament i Espimsa La campanya 'Pugem Tarragona' compta amb la col·laboració de diferents entitats com les associacions de comerciants, la Cambra de Tarragona, com també l'Ajuntament i Espimsa ALBA SANCHA
Comerç Alba Sancha
Dimarts, 10 Març 2020 13:32

‘Pugem Tarragona’ és el nom de la nova campanya itinerant que s’estrena el pròxim dissabte, 14 de març, per dinamitzar el comerç al centre de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa que, per primera vegada, sorgeix de la col·laboració público-privada entre l’empresa pública Espimsa i l’Ajuntament i les associacions de comerciants Via T i la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat. En el marc d’aquesta, el segon dissabte de cada mes es realitzaran diferents activitats lúdiques, d’oci i musicals, entre altres, als voltants dels comerços del centre de la ciutat i dins de les mateixes botigues per atraure el públic i que aquest s’involucri en el comerç local i de proximitat.

Amb l’objectiu de “reactivar el comerç de proximitat de tota la vida”, com ha explicat el president d’Espimsa, Dídac Nadal, neix la campanya ‘Pugem Tarragona’, que tindrà lloc el segon dissabte de cada mes. Es tracta d’una iniciativa que s’inclou dins la marca unitària ‘Som comerç TGN’, que es presentava aquest dilluns 9 de març, a la ciutat. Tal com ha explicat Nadal, ‘Pugem Tarragona’ té la finalitat que “siguem capaços de despertar la ciutat” i per aconseguir-ho es programaran diverses activitats a proposició de les associacions de comerciants. En aquest sentit, el president d’Espimsa ha destacat que “per primera vegada, entitats públiques es posen a disposició dels ens privats” per tal d’impulsar el comerç “de tota la vida”. Un aspecte que la consellera de Comerç, Mary López, també ha volgut remarcar, com també la importància del comerç de proximitat que “és el que dóna valor a la ciutat”.

Una campanya per atraure el públic dins de les botigues

En la mateixa línia, el president de la Via T, Salvador Minguella, ha subratllat aquesta relació público-privada i ha apuntat que la finalitat de les activitats que es programaran no és només atraure a la gent al centre, sinó “també fer-los entrar a les botigues”. D’aquesta manera, com ha detallat Minguella, moltes de les activitats que es proposen des de les associacions de comerciants es materialitzaran en “experiències dins de cada botiga”, com “maridatges de te, música als establiments o models als aparadors”, entre altres.

Per la seva banda, el president de la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat, Josep Maria Joan Biosca, ha assegurat que “hem encès la metxa d’una bomba i esperem que exploti”, fent referència a la seva voluntat perquè aquesta campanya retorni efectes positius al comerç tarragoní. Igualment, Biosca també ha fet una crida a la ciutadania perquè participi en aquesta iniciativa i ha demanat que es reflexioni sobre les compres per internet, que “fan mal a tothom”, perquè, tal com ha assegurat, quan es realitzen compres presencialment, “sabem on van els diners”, però en les compres per internet no.

‘Pugem Tarragona’ s’allargaria fins després de Santa Tecla

‘Pugem Tarragona’ dóna el tret de sortida aquest mateix dissabte, 14 de març, i tindrà lloc el segon dissabte de cada mes. Segons ha assenyalat Nadal, la intenció és arribar fins a l’estiu amb aquesta campanya, ja que durant la temporada estival les dinàmiques comercials canvien amb el repunt turístic. Però, tot i això, es podria reprendre després per posar el punt final de cara a les festes de Santa Tecla, tenint en compte que després arriba la campanya de Nadal, que també té les seves particularitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: