Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El comerç de Tarragona clou la Campanya de Nadal amb èxit de participació i solidaritat

La campanya va batre el rècord d'arbres decorats per membres de la Fundació per la Discapacitat Estela, que va rebre un donatiu de prop de 4.500 euros

La Fundació per la Discapacitat Estela va rebre un donatiu gràcies a la decoració dels arbres de la Campanya de Nadal La Fundació per la Discapacitat Estela va rebre un donatiu gràcies a la decoració dels arbres de la Campanya de Nadal VIA T TARRAGONA SHOPPING
Comerç Josep Cartanyà
Divendres, 10 Gener 2020 12:22

La Casa Joan Miret va ser l'escenari aquest dijous al vespre de l'acte de cloenda de la Campanya de Nadal 2019-2010, impulsada per les diverses associacions de comerciants de Tarragona, amb el suport dels Mercats Municipals i de l'Ajuntament de Tarragona. 

Rècord d'arbres

Durant l'acte, la dinamitzadora de Via T Tarragona Shopping, Judith Sentís, va destacar -en nom de les entitats de comerciants- l'èxit de participació en totes les activitats programades durant la campanya 'Arrodonim el Nadal'. Entre les activitats destaca la col·laboració per segon any consecutiu de la Fundació per la Discapacitat Estela, que es encarregar de la decoració de 105 arbres de Nadal arreu de la ciutat, que sumats als 53 dels Mercats Muncipals, suposen un rècord de participació del sector comercial. Gràcies a l'adquisició d'aquests arbres, s'ha pogut fer un donatiu a la Fundació de 4.446,75 euros, que van recollir membres de l'entitat a l'acte de cloenda.

Els aparadors premiats

A continuació, es va donar pas al lliurament dels premis dels concursos convocats aquest Nadal. Pel que fa al Concurs Aparadors de Nadal, la Pastisseria Montsant va ser reconeguda amb el Premi al Millor Aparador de Tarragona, que va obtenir la màxima puntuació (59 de 60 punts) i va rebre, a més, una targeta regal de 200e per comprar als comerços de la ciutat. 

En les categories per zones, el Premi al Millor Aparador Tarragona Centre va recaure a Biking Point; el Premi al Millor Aparador de Ponent va ser per a Vision Clar; el Premi Millor Aparador de Llevant, va anar a parar a la Pastisseria Montsant; i el Premi al Millor Aparador de Tarragona a través dels vots "likes" del Facebook va ser per a Urly Flamenca de Torreforta, amb més de "likes".

El Concurs Gimcana de Nadal també va resultar un èxit de participació de concursants. Cal recordar que els participants havien d'anar botiga per botiga per tal d'identificar les banderes dels països que es mostraven a cada establiment. Entre els nens i nenes participants, es va sortejar una Play Station, que es va entregar a la guanyadora del sorteig, la Lídia.

La Casa Joan Miret va acollir l'acte de cloenda de la campanya 'Arrodonim el Nadal': 

cloenda Campanya Nadal Casa Miret

L'acte de cloenda va ser presidit per la consellera de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, qui va felicitar tant al sector comercial com a la Fundació Estela pels èxits obtinguts en aquesta campanya.

En acabar, es va servir un cocktail i un pica pica per a tots els assistents. A l'inici de l'acte també es va passar un vídeo amb un recull dels millors moments de la campanya 'Arrodonim el Nadal', on també hi figuraven altres activitats com el Black Friday, el Parc de Nadal o música als carrers, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: