Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà dissabte i diumenge

I fins al 5 de gener estarà en marxa a tot el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant la campanya comercial “Per Nadal, fer poble té premi”

Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 12 Desembre 2019 16:56

A causa de les previsions meteorològiques, el Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant s’obrirà dissabte, 14 de desembre, en lloc de demà divendres 13 de desembre, com estava previst. I també estarà obert al públic diumenge, 15 de desembre. En aquest mercat, que estarà ubicat a la Plaça Catalunya i al carrer Jaume Castellví de l’Hospitalet de l’Infant, hi haurà un total de 23 parades locals. L’horari d’obertura serà: dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h; i diumenge, de 10 a 13 h. Els visitants del Mercat, a més de les parades, s’hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants (divendres, globoflèxia; i dissabte, pintacares, photocall de Nadal, un taller creatiu de nadal i globoflèxia).

"Per Nadal, fer poble té premi"

Per dinamitzar el comerç local i premiar la fidelitat dels clients, a més, les regidories de Turisme i Comerç han posat en marxa la campanya "Per Nadal, fer poble té premi". Fins al 5 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi o consumeixin als bars i restaurants locals, per un import de 10 euros com a mínim, podran bescanviar els tiquets per vals per a diverses activitats organitzades per l’Ajuntament per aquestes dates. Queden excloses d’aquesta promoció les compres fetes a les grans superfícies comercials.

Els premis de la campanya consisteixen en viatges a les atraccions infantils (els cavallets i el trenet nadalenc), tiquets per fer-se una fotografia al Photocall de Nadal i entrades per a les sessions de cinema locals, per al Parc de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant, per a la gimcana familiar i per a les visites guiades a l’Hospital del Coll de Balaguer.

L’Oficina de Turisme (Cal Forn) és el lloc on es bescanvien els tiquets de compra o de consumició pels vals. Els de 10 a 29,99 euros es bescanvien per 1 val; els de 30 a 49,99 euros, per 2 vals; i els de 50 euros o més, per 3 vals.

A més d’aquesta campanya, l’Ajuntament s’ha ocupat de la decoració dels comerços, amb la col·laboració dels dos centres de dia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: