Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La sèrie de TV3 'Gent de mercats' dedicarà un capítol al Mercat Central de Reus

El programa, que s'estrena aquest dimarts a la nit, emetrà un capítol sobre el mercat municipal reusenc, els dies 14 i 18 de gener

Enregistrament de la docusèrie 'Gent de Mercats' Enregistrament de la docusèrie 'Gent de Mercats' CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Desembre 2019 19:00

Aquest dimarts a les 23:10h s’estrena el nou programa de TV3 dedicat als mercats de Catalunya, 'Gent de mercats', que dedicarà un capítol al Mercat Central de Reus. El programa explica com és la vida als mercats a través dels paradistes i els seus clients. Reus apareix al 5 capítol de la sèrie, que es podrà veure al mes de gener.

'Gent de mercats' és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en diferents mercats municipals de Catalunya a través de les històries de les persones que hi treballen, els paradistes, però també a través dels seus clients. La directora de la producció és Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.

La nova sèrie té sis capítols i s’estrena aquest dimarts a la nit. A Reus la gravació de 'Gent de mercats' es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diversos punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals que també apareixeran al capítol.

Reus és un dels protagonistes del 5è capítol, que s’emetrà el dimarts 14 de gener a la nit i el dissabte 18 de gener al migdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: