Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carrers plens de gent en el primer cap de setmana de la campanya de Nadal

Els establiments poden obrir, aquest diumenge

Carrer Monterols, a Reus Carrer Monterols, a Reus ADRIÀ MARTÍNEZ
Comerç Adrià Martínez-Reus Digital / GDDCT
Diumenge, 01 Desembre 2019 16:36

L'arribada del Nadal ja es fa sentir, a Reus. L'encesa dels llums, el passat dissabte, ha estat el tret de sortida d'una campanya que a més ha arribat amb el 'Black friday'. Descomptes i ofertes de cara a animar les vendes just abans de la temporada més esperada de l'any per als botiguers. Ja sigui al tomb de ravals, nucli antic endins o als passejos, els aparadors dels establiments llueixen els reclams per atraure curiosos i veïns. A banda, les activitats previstes aquests dies al carrer faran l'espera més dolça fins a les festes. L'arbre del Mercadal, la pista de gel a la Llibertat i l'ós gegant que s'hi ha instal·lat a tocar faran les delícies de petits i grans.

Sigui per les bones temperatures d'aquests dies, o pel 'Black friday', el cas és que les principals vies comercials de la ciutat s'han omplert de gent, aquest passat dissabte. És possible que aquest diumenge torni a passar, ja que les botigues poden obrir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: