Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la campanya de Nadal de Comerç de Valls

Enguany es regalaran 3.000 hores d´aparcament de zona blava per compres els dies de Nadal

Presentació de la campanya de Nadal amb el lema “El comerç local fa gran la ciutat. Vivim el Nadal amb tu!!” Presentació de la campanya de Nadal amb el lema “El comerç local fa gran la ciutat. Vivim el Nadal amb tu!!” COMERÇ DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 29 Novembre 2019 08:28

Els comerços de Valls ja estan preparats per rebre a la ciutat el Nadal. Sota el lema “El comerç local fa gran la ciutat”, del 29 de novembre fins el 6 de gener, Comerç de Valls ha organitzat un seguit d’activitats per animar les compres en els comerços vallencs.

Aquest any es torna a col·laborar amb entitats locals en les diverses activitats nadalenques programades, es repartirà coca i xocolata a l’estand del Mercat de Nadal, es repeteix “En busca del caganer amagat”, i es realitzarà un sorteig d’un lot de vals de compra pel dia de la llufa.

Black Friday 

Aquest divendres 29 de novembre als comerços vallencs arrenca la campanya de "Black Friday". Més d´una trentena de comerços oferiran descomptes, promocions i ofertes força interessant als seus clients a un mes vista de Nadal. Aquesta campanya pretén donar el tret de sortida de les compres nadalenques amb la intenció d’oferir els millors preus per incentivar el consum al comerç local i de proximitat, és per això que varis comerços tindran horaris especials durant el divendres no tancant al migdia o allargant l’horari. Les ofertes i promocions dels diversos establiments, així com els diferents horaris s’anuncien a les xarxes socials.

Encesa de l'enllumentat nadalenc

Aquest mateix dia, a les 18h, tindrà lloc tradicional encesa de l’enllumenat nadalenc, que es trasllada del Pati a la Plaça del Blat, quilòmetre zero casteller. L'encesa comptarà amb representants dels centres escolars vallencs, així com l’alcaldessa Dolors Farré i la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra.

"En busca del caganer amagat"

Des del dia 1 fins el 15 de desembre, 12 caganers s’han amagat en 12 aparadors i s’han de trobar tots. La butlleta per participar-hi es podrà trobar a l´oficina de Comerç de Valls, al Centre Cívic i a l´Oficina de Turisme. Entre totes les butlletes recollides es sortejaran 4 premis, gentilesa de Ditec, Llibreria Adeserà, Lluïsa Vives, Xipset Informàtica i JCA cinemes.

La mecànica del joc consisteix en trobar els 12 caganers amagats als aparadors dels comerços. Quan es localitzi el comerç segellarà el seu caganer. S’han de trobar tots els caganers i tenir totes les caselles segellades.

Les butlletes emplenades es poden portar a les oficines de Comerç de Valls situades a la plaça dels Alls, 7 o bé a l’Oficina de Turisme. Es podran entregar fins el dia 16 a la parada que tindrà Comerç de Valls al mercat de Nadal. El sorteig es realitzarà el dia 17 de desembre i l’entrega de premis serà el 18 de desembre les oficines de Comerç de Valls a les 20:15 hores.

Caga Tió al Centre Cívic

Un any més col·laborem amb el Centre Cívic amb el Caga Tió dels dies 20 i 21 de desembre, regalant vals de compra de 10€ i regals de Comerç de Valls. Aquests vals i regals estaran repartits aleatòriament a les bosses de llaminadures que cagarà el Tió.

Mercat de Nadal

Els dies 14 i 15 de desembre, els comerciants seran al Mercat de Nadal on es repartirà coca i xocolata entre tots els que portin el val que s’haurà obtingut per compres efectuades, entre els dies 13 al 15 de desembre, als establiments participants en la campanya. Hi col·laboren: Pim Pam, Forn Pa Pié, Pastisseria Valls, Maricel i Font de la Salut.

Dia de la Llufa

Durant el dia 28 de desembre, entre tots els que pengin un video enganxant la llufa més ben feta, entraran al sorteig de dos lots de vals de compra per comprar en els comerços col·laboradors i per l´import que cada comerç hagi destinat al val. Intentem d´aquesta forma incentivar a la gent per a que s´apropin a les diferents botigues i aprofitin la promoció especial. El sorteig i l’entrega del premi es realitzarà durant la setmana del 7 de gener.

3.000 hores d'aparcament en zona blava

A partir del 16 de desembre, totes les botigues participants a la campanya regalaran per compres superiors a 20 euros un val d´una hora d´aparcament gratuït a les zones blaves de Valls, amb l´objectiu de posar totes les facilitats per comprar a la nostra ciutat. El val no només serà vàlid durant les tres setmanes de la campanya, sino que l´usuari el podrà utilitzar en qualsevol època.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: