Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comerciants i professionals del Morell sortegen 600 euros

L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell s’avança al Nadal amb la campanya “Volem que et toqui a tu!”

El president de l'Associació de Comerciants i Professionals del Morell, Pep Guillemat, i l'alcalde del Morell, Eloi Calbet, mostren el cartell de la campanya El president de l'Associació de Comerciants i Professionals del Morell, Pep Guillemat, i l'alcalde del Morell, Eloi Calbet, mostren el cartell de la campanya AJUNTAMENT DEL MORELL
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Novembre 2019 07:51

Quan falta poc més d’un mes per a les festes de Nadal, l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell s’ha posat les piles davant d’una de les èpoques que els porten més feina de tot l’any. Així, l’entitat, amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, ha posat en marxa la campanya “Volem que et toqui a tu!”.

Es tracta d’una iniciativa en què “els associats repartiran butlletes entre els seus clients, i la guanyadora s’emportarà un premi de 600 euros repartits en 30 vals de 20 euros per consumir entre els establiments i professionals adherits a l’entitat”, explica el president, Pep Guillemat. Ho han fet d’aquesta manera per tal que “qui guanyi no faci tota la despesa en un mateix comerç, sinó que ho pugui dividir i sigui més fàcil per a tots”, comenta.

L’alcalde del Morell, Eloi Calbet, assenyala que “es tracta d’un premi prou llaminer perquè veïns i també visitants s’animin a participar-hi”, de forma que “en aquestes dates gaudim d’un poble viu i comercialment actiu”.

La butlleta guanyadora serà la que coincideixi amb les quatre últimes xifres del Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, que se celebrarà el 22 de desembre, i els vals del premi es podran utilitzar fins al 31 de març de 2020.

El president exposa que l’objectiu principal de la campanya és “promocionar el comerç local i donar a conèixer tot allò que es pot adquirir al nostre municipi, que hi ha persones que van a buscar fora del poble, moltes vegades, per desconeixement”. Així mateix, Guillemat indica que tot i ser la primera vegada que es tira endavant aquesta campanya, des de l’associació tenen intenció de donar-li continuïtat any rere any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: