Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou inicia una campanya que proposa viure experiències a dins dels comerços

Del 18 al 30 de novembre, el "Salou Shopping Experience" oferirà tasts, activitatscde lleure i experiències sensorials a les botigues amb l'objectiu de "portar el carrer al comerç"

Els comerciants participants en la campanya "Salou Shopping Experience", amb l'alcalde de Salou, Pere Granados, i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé -al centre de la imatge- Els comerciants participants en la campanya "Salou Shopping Experience", amb l'alcalde de Salou, Pere Granados, i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé -al centre de la imatge- AJUNTAMENT DE SALOU
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 15 Novembre 2019 11:11

El comerç de Salou s'avança al Black Friday i al Nadal amb la 1a edició del "Salou Shopping Experience", una campanya innovadora a Catalunya i l'Estat que té per objectiu oferir al públic experiències i activitats diverses per viure a dins del propi comerç. A la campanya, que tindrà lloc del 18 al 30 de novembre, s'hi han adherit 22 comerços dels sectors de la moda, la bellesa, roba, sabates o queviures, que oferiran descomptes i "preus boom" en els productes seleccionats a les botigues participants.

Durant la presentació de la campanya, el regidor de Comerç, Héctor Maiquez, ha destacat que la campanya "gira la truita" a la tendència de portar les botigues al carrer: "Hem invertit la tendència i el que fem és portar el carrer al comerç, experiències a dins de les botigues". Així, els comerços han programat experiències diverses com l'assessorament dels personal shopper, desfilades de moda, tasts de vins o pastissos, photocall, tallers de rebosteria i, fins i tot, un tast de matalassos.

La transformació del comerç

L’alcalde Pere Granados, ha parlat d’un canvi profund en l’estratègia del foment del comerç a Salou i ha destacat el fet que “hem de realitzar un esforç conjunt per tal de potenciar el comerç tradicional, convertint la compra en una experiència”. Granados ha recordat, també, que “Salou és el municipi turístic més important de la costa catalana, que té més de 8 milions de pernoctacions”, la qual cosa vol dir que són prop de 2 milions de visitants. En aquest sentit, “hem de fomentar que aquestes persones entrin dins de les botigues; aquest és el repte”, ha assegurat.

Per la seva banda, la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha dit que “el Salou Shopping Experience és el primer festival d’experiències de compra de l’Estat, en una destinació turística tan important com és Salou”. La presidenta cameral ha fet èmfasi en els objectius que persegueix aquesta campanya, manifestant que el "Salou Shopping Experience aposta per la desestacionalització de la temporada turística”. “El comerç de Salou dona un servei professional tot l'any, i, a més, aquesta promoció demostra un compromís decidit del sector comercial per la digitalització".

Roigé ha recordat que “la Cambra de Comerç de Tarragona ja fa cinc anys que col·labora amb Salou en diverses activitats comercials, perquè creiem, fermament, en el seu potencial”. La presidenta ha explicat que “han canviat els hàbits del consumidor, la convivència entre la botiga física i la digital i les adaptacions constants al perfil de turistes i del mercat emissor”.

Finalment, el president de l’Associació Shopping Salou, Juli Vilaplana ha afirmat que “el futur del comerç passa per l’especialització i la professionalització”. Així mateix, ha donat importància a la formació i ha dit que “els comerciants de Salou fa molts anys que ens estem formant contínuament en aquesta direcció”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: