Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CNL de Tarragona facilita els llocs web amb .cat al comerç de la ciutat

El programa "elteunegoci.cat" de la Fundació puntCAT arriba a Tarragona, aquest dimecres 2 d’octubre

La Fundació puntCAT serà a Tarragona, a l'edifici Tabacalera, per atendre a tots aquells negocis que desitgin fer-se un lloc web amb .cat. La Fundació puntCAT serà a Tarragona, a l'edifici Tabacalera, per atendre a tots aquells negocis que desitgin fer-se un lloc web amb .cat. ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 01 Octubre 2019 21:44


El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona i la Fundació puntCAT durà a terme el programa "elteunegoci.cat" a la ciutat de Tarragona.

Aquest dimecres, 2 d’octubre, a les 14h, Fundació puntCAT serà a Tarragona, a l’aula 6 de Tarragona Impulsa (edifici Tabacalera), i atendrà a tots aquells negocis que desitgin fer-se un lloc web amb .cat. Aquest web conté informació bàsica de l’establiment i dels seus productes o serveis, oferint així una primera incursió al món digital. L’espai és editable en qualsevol moment pel negoci i té un disseny modern i molt intuïtiu.

Aquest projecte s’autofinancia amb els fons fundacionals de la Fundació puntCAT i el negoci només ha d’aportar el cost del domini .cat. Tot i haver-se tancat la inscripció, queden alguns places per als qui es decideixin a última hora. En aquest cas, només cal presentar-se a l’aula de Tarragona Impulsa 15 minuts abans de l’inici de la sessió .

Les inscripcions es poden fer a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: