Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils acollirà la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona

La festa se celebrarà el dissabte 26 d’octubre al resort Estival Eldorado / Coincidint amb la cita, el sector comercial demana a totes les administracions polítiques més actives per defensar el comerç de proximitat

La 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona s'ha presentat aquest dilluns a la Torre del Llimó de Cambrils La 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona s'ha presentat aquest dilluns a la Torre del Llimó de Cambrils CEDIDA
Comerç Josep Cartanyà
Dilluns, 23 Setembre 2019 15:38

Cambrils acollirà la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona el dissabte 26 d’octubre. Aquesta trobada anual, que reunirà al voltant de 200 botiguers i botigueres al resort Estival Eldorado,està organitzada per la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT) amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

Durant la presentació de la celebració, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha destacat la importància d’acollir un esdeveniment d’aquestes característiques, ha defensat el comerç de proximitat "que caracteritza i diferencia Cambrils" i també ha posat en valor "la seva funció social". El regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, ha reconegut la bona tasca de la Unió de Botiguers de Cambrils (UBC) per potenciar el comerç cambrilenc i ha explicat el treball conjunt realitzat amb la regidoria de Promoció Econòmica. El president de la Unió de Botiguers de Cambrils (UBC), Tomás Sierra, ha agraït el suport rebut de l'Ajuntament per fer possible acollir una festa del comerç que possibilita la unitat entre les associacions de comerciants.

El sector demana més polítiques transversals "per reactivar" el comerç local

Per la seva banda, el president de CECOSECT, Ferran Milà, ha destacat en primer lloc el paper de la UBC dins de la Confederació i en la seva pròpia creació i ha reivindicat la necessitat de treballar de manera "transversal" per donar suport als comerços: "el que es faci en turisme, per exemple, també ens afecta" ha dit. Milà també s'ha referit als principals reptes i dificultats als que s'enfronta el sector. D'entrada ha parlat de la necessitat de "defensar-se" de les plataformes de comerç on-line. En aquest sentit, des de la CECOSECT considera que "és necessari que totes les administracions públiques (Generalitat, Diputació, ajuntaments,...) han de fer polítiques més actives per reactivar el comerç, cal més suport", ha afegit.

Sobre aquesta qüestió, el regidor de Promoció Econòmica de Cambrils, Oliver Klein, ha citat exemples d'accions promogudes per l'Ajuntament que comparteixen l'objectiu de reactivar el comerç de proximitat. Així, Klein s'ha referit a les jornades gastronòmiques que impliquen el sector de la restauració com "les properes jornades del calamar o del romesco, la fira de l'oli, la campanya de Nadal, el projecte de millora del Mercat Municipal o la potenciació dels mercats ambulants".

La 5a Nit del Comerç

Finalment, el secretari  del CECOSECT, Marcel Folch, ha donat tots els detalls de l’esdeveniment. La festa, que començarà a les 20:30 hores, consistirà en una recepció, l’entrega de premis i el posterior sopar. Per una banda, cadascuna de les associacions de comerciants del Camp de Tarragona i del Baix Penedès adherides a CECOSECT concediran un guardó a un establiment del seu àmbit territorial per reconèixer la seva excel·lència, trajectòria laboral i implicació en el món associatiu.

Per altra banda, la Confederació lliurarà els premis Rafel Tatay a institucions o persones que hagin col·laborat especialment en el comerç i el seu teixit associatiu. La CECOSECT agrupa 25 associacions de comerciants de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i el Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: