Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 50 establiments participaran en la campanya 'Torna a l'escola amb Comerç de Valls'

La campanya, que es farà del 2 al 14 de setembre, sortejarà entre els clients tres vals de compra de 50 euros / I del 4 al 7 de setembre, la fira 'Fora Estocs' omplirà de parades els carrers de la ciutat

La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, i el regidor de Comerç, Òscar Peris, han presentat les campanyes de la fira 'Fora Estocs' i 'Torna a l'escola amb Comerç de Valls'. La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, i el regidor de Comerç, Òscar Peris, han presentat les campanyes de la fira 'Fora Estocs' i 'Torna a l'escola amb Comerç de Valls'. JOSEP CARTANYÀ
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Setembre 2019 17:10

L'associació Comerç de Valls finalitzarà l'estiu amb dues campanyes, la 8a edició de la fira 'Fora Estocs' i la tercera de 'Torna a l'escola amb Comerç de Valls'. Del 2 al 14 de setembre, més de 50 comerços -la meitat dels associats- participen enguany en la campanya 'Torna a l'escola amb Comerç de Valls', que sortejarà tres vals de compra de 50 euros /cadascun entre els clients.Tal com ha explicat el regidor de Comerç de Valls, Òscar Peris, l'objectiu de la campanya és "incentivar que el màxim consum, en una de les èpoques de l'any que més despesa suposa a les famílies, es faci a Valls".

Per la seva banda, la presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, ha destacat que aquesta és la campanya "en què  hi participen més estabiliments, ja que pertanyen a tot tipus de sectors". Així doncs, els começos de proximitat adherits ofereixen material de papereria, moda i complements infantils, juvenils, home i dona, perruqueria i serveis de bellesa, informàtica i fotografia, electrodomèstics, articles esportius, decoració i articles per la llar, jardineria i floristeria, serveis mèdics i òptics, articles per mascotes i alimentació.

El sorteig dels tres vals de compra de 50e es realitzarà el 18 de setembre i l'entrega de premis serà el 19 de setembre, a les 20:15h, a les oficines de Comerç de Valls. Per participar-hi, només cal omplir la butlleta que es donarà a l'establiment i tirar-la a la urna de la promoció. Per cada compra s'entregarà una butlleta i no hi ha un mínim de compra.

La fira 'Fora Estocs'

D'altra banda, també torna, del 4 al 7 de setembre, la 8a edició de la fira 'Fora Estocs', una fira molt consolidada -com han recordat els organitzadors-, on hi participaran més de 40 establiments. D'aquests, una trentena trauran les taules i penja-robes al carrer en horari comercial, per oferir els úlitms articles de l'estiu a preus rebaixats per buidar els magatzems i deixar pas al gènere de nova temporada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: