Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central de Reus, al programa de TV3 ‘Gent de mercats’

Està previst que la docusèrie, que s’endinsa en la vida en diversos mercats de Catalunya, s’emeti a la tardor

El Mercat Central de Reus serà un dels protagonistes d’un nou programa que està gravant TV3 per explicar com és la vida dels mercats municipals de Catalunya El Mercat Central de Reus serà un dels protagonistes d’un nou programa que està gravant TV3 per explicar com és la vida dels mercats municipals de Catalunya REUS.CAT
Comerç Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Agost 2019 19:28

El Mercat Central de Reus serà un dels protagonistes d’un nou programa que està gravant TV3 per explicar com és la vida dels mercats municipals de Catalunya. La gravació es va fer al mes de juny i està previst que s’emeti a la tardor.

‘Gent de mercats’ és una docusèrie de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsa en diferents mercats municipals de Catalunya a través de les persones. La directora de la producció és Tana Collados, l’especialista en gastronomia de la cadena.

                                                  Gravació del programa 'Gent de mercats': 

Gravació Gent de mercats al Mercat Reus

La nova sèrie tindrà sis capítols i es grava amb l’objectiu d’explicar com és la vida quotidiana d’un mercat a través dels seus protagonistes. L’emissió del programa està prevista per la tardor i en cada capítol es donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen cada dia pels mercats de Barcelona i de diverses ciutats de Catalunya.

A Reus la gravació de ‘Gent de mercats’ es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com a en diversos punts de Reus, en escenaris relacionats amb els paradistes o alguns dels clients habituals, que també apareixeran al capítol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: