Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de Rebaixes al carrer de Valls s'amplia

La campanya comercial tindrà lloc del 3 al 6 de juliol i s'ampliarà a tots els dissabtes del mes / Una vintena d'establiments regalaran als clients tiquets per bescanviar al Concert Vermut del 6 de juliol, a canvi de compres

La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, -a l'esquerra de la imatge-, i l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, han presentat la 36a Fira de Rebaixes al carrer La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, -a l'esquerra de la imatge-, i l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, han presentat la 36a Fira de Rebaixes al carrer JOSEP CARTANYÀ
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juliol 2019 16:52

Comerç de Valls organitza, del dimecres 3 al dissabte 6 de juliol, -un dia més que l'any passat, la 36a edició de la Fira de Rebaixes al carrer coincidint amb la primera setmana de rebaixes. En aquesta edició hi participaran un total de 45 establiments, on 26 d'ells trauran les taules al carrer. 

La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra, ha destacat que enguany, com a novetat, una vintena d'establiments associats "regalaran als seus clients - a canvi de compres fetes els dies que duri la fira de rebaixes- tiquets per bescanviar per un vermut pel Concert Vermut que farem aquest dissabte 6 de juliol, a partir de les12h, a la plaça del Titit, en motiu de la celebració del nostre 40è aniversari". 

També, per segon any consecutiu i a petició de molts associats, es tornarà a ampliar la Fira de Rebaixes sortint al carrer tots els dissabtes del mes de juliol, en horari comercial de cada un. 

Durant aquests dies, en horari comercial i davant de cada establiment, es podran trobar en la majoria dels carrers comercials de Valls les parades amb una àmplia oferta d'articles de temporada a preus rebaixats: moda i complements, parament de la llar, joguines, papereries, alimentació, salut i bellesa, joeiria i floristeries i, enguany, també s'incorpora una acadèmia d'anglès.

Finalment, Sendra ha expressat el desig de l'associació d'apropar el comerç local a la ciutadania "fent-los recuperar l'essència de passejar per uns carrers plens de vida i de moltes rebaixes".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: