Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'inicien a Cambrils les inspeccions de la temporada d’estiu a locals de restauració i de venda de souvenirs

Es tracta d'operatius conjunts entre la Policia Local, la Policía Nacional i Inspecció de Treball / S’investiguen dos locals per un presumpte delicte contra la propietat industrial

En el marc de l’operatiu, es van inspeccionar quatre establiments comercials i bars a Vilafortuny i Cap de Sant Pere En el marc de l’operatiu, es van inspeccionar quatre establiments comercials i bars a Vilafortuny i Cap de Sant Pere CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Juny 2019 21:56

La Policia Local de Cambrils, la Policía Nacional i Inspecció de Treball van portar a terme el passat 12 de juny un dispositiu conjunt per conèixer la situació administrativa de diversos locals de restauració i venda de souvenirs.

En el marc de l’operatiu, es van inspeccionar quatre establiments comercials i bars a Vilafortuny i Cap de Sant Pere. En dos dels locals es va localitzat una gran quantitat de productes falsificats de marques comercials, motiu pel qual els responsables dels establiments estan investigats com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial. En l'àmbit administratiu, també es van detectar altres infraccions administratives que han de ser objecte de proposta per expedient sancionador.

Al llarg de l’estiu, i atesa la proliferació de negocis temporals que funcionaran únicament en els mesos estivals, s’ha acordat de realitzar altres serveis conjunts d’inspecció laboral i administrativa.

Per altra banda, el passat 24 de maig la Policia Local, el Cos Nacional de Policía de la comissaria de Reus i Inspecció de Treball de Tarragona van efectuar una sèrie d’inspeccions administratives i de treball en un total de 8 establiments de Cambrils. Es tractava d'un dispositiu conjunt dins el marc d'un Programa Operatiu Específic (POE), en locals oberts al públic, amb finalitat de prevenció, localització i control de persones relacionades amb la col·laboració de la immigració il·legal i amb l’explotació laboral.

Per part de la Policia Local, es van realitzar les corresponents inspeccions es van detectar diversos incompliments de la normativa específica com manca de documentació relacionada amb assegurances, o no ajustar-se l’activitat amb la llicència; ocupacions de via pública, repartiment de publicitat, entre altres infraccions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: