Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Català aterra a la plaça Corsini de Tarragona

S’inaugurarà el pròxim divendres 7 de juny i tancarà portes el diumenge 9 de juny

La plaça Corsini acull una nova edició del Mercat Català La plaça Corsini acull una nova edició del Mercat Català CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juny 2019 13:24

Tradicions i artesania s’uniran el pròxim cap de setmana a la Plaça Corsini de Tarragona en una nova edició del Mercat Català. L’esdeveniment obrirà portes el divendres 7 de juny, a les 10 h, i es prolongarà fins les 21h del diumenge 9. Seran tres dies amb activitats per a tota la família, com ara l’exhibició de gegants de la colla gegantera dels Barris de Ponent, el dissabte, de 12h a 13h, o la ballada de sardanes, el diumenge, a les 12:30 h, a càrrec de la colla sardanista de la Lira Vendrellenca. A més, el dissabte a la tarda i el diumenge al matí es podrà gaudir de jocs de tradicionals de fusta.

A tot això se li sumarà una amplia oferta de parades artesanes que oferiran al públic assistent productes gastronòmics, de decoració per a la llar, de bijuteria, complements i altres elements. El Mercat Català, organitzat per l’associació comercial Botiguers de Tarragona amb la col·laboració de l’ajuntament de Tarragona i la Generalitat de Catalunya , estarà obert els tres dies de 10 h a 21 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: