Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tallers infantils de papiroflèxia per decorar aparadors de botigues de Tarragona

Es faran quatre tallers a la Biblioteca Pública de Tarragona durant el mes de maig

Imatge d'arxiu d'un taller infantil a la Biblioteca Imatge d'arxiu d'un taller infantil a la Biblioteca BIBLIOTECA DE TARRAGONA
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Mai 2019 09:43

La Biblioteca Pública de Tarragona realitzarà tallers infantils de papiroflèxia per decorar els aparadors de botigues de Tarragona. Es faran 4 sessions, els dies 8, 13, 22 i 27 de maig; i els treballs s’exposaran durant el mes de juny. L’activitat la conduirà el Club dels Tarraconins juntament amb la decoradora local Caro Costa.

La iniciativa forma part del projecte ‘Cruises Amicvm’, en la qual hi participen 40 establiments comercials i de restauració. L’objectiu és apropar el comerç a la ciutadania, millorar la imatge dels establiments i augmentar la seva visibilitat. Aquesta campanya de dinamització comercial ha estat impulsada per la conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona.

Les obres de papiroflèxia s’exposaran al mes de juny, coincidint amb la campanya ‘Gaudeix de Tarragona amb Cruises Amicvm’, en les botigues següents: Sant Jordi Art, El Lloro, El Lloro de la Negrita, Sports Pàmies, D’Nas, essències a l’aire, Llibreria Adsera, Calçats 19, Joieria Anglès, Antiguitats Capri, Artesant, Kiosk Trama i Joieria Blázquez.

Les inscripcions es poden formalitzar a la Biblioteca Pública de Tarragona, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 977 24 03 31.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: