Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una subvenció permetrà millorar els comerços locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

L’Ajuntament hi destinarà enguany 5.000 euros a aquestes subvencions, la convocatòria de les quals ja està oberta

L'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant aposta per una milllora del comerç local L'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant aposta per una milllora del comerç local CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Març 2019 17:25

La convocatòria de subvencions pel programa del foment de la competitivitat del comerç a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant torna a estar oberta. La regidoria de Comerç de l’Ajuntament del municipi obre aquesta convocatòria amb l’objectiu d’ “incentivar una nova cultura d’estratègia comercial i de millora de la imatge dels comerços de proximitat, perquè els ciutadans pensin en el municipi com un espai de compra; i per incrementar la notorietat comercial del municipi”. Les persones interessades a rebre aquests ajuts poden sol·licitar-los presencialment, a les oficines municipals d’atenció ciutadana; o per internet, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, fins al 30 de setembre.

Pel que fa a la subvenció, hi ha quatre línies previstes. Per una banda, hi haurà una subvenció per a la millora de la retolació i la imatge externa (façana) dels establiments, de manera que es fomenti la modernització, la neteja i la percepció d’actualització de la imatge comercial. L’import màxim subvencionable és de 400 euros per establiment. Una altra línia d'ajut serà per a la millora de la il·luminació dels establiments, per donar suport a noves mesures d’eficiència energètica. En aquest cas, l’import màxim subvencionable és de 100 euros per projecte.

D’altra banda, també hi ha una línia de subvenció per a l’aplicació de mesures efectives d’aparadorisme. D’aquesta manera, es pretén incentivar la regeneració continuada de tots els comerços, augmentar la percepció col·lectiva de llibertat de compra i apostar per l’exposició en format autoservei. L’import màxim subvencionable és de 200 euros per establiment. Per últim, una darrera línia estarà destinada a fomentar accions orientades a minimitzar l´impacte visual d’un local tancat i afavorir la seva transformació en local comercial (amb ajuts del 75% o del 50% del cost de l’IBI en els propers 4 anys).

El consistori donarà fins a un màxim de 1.000 euros per establiment pel conjunt d’accions. Per a aquests incentius que tenen com a finalitat crear mesures per la transformació del model actual de comerç local, l’Ajuntament ha reservat enguany una partida pressupostària de 5.000 euros. La informació sobre les bases de la convocatòria es poden consultar a través del web municipal

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: