Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

Torna la jornada ‘A Reus Fem Comerç’ per valorar el context global d’aquest sector a la ciutat

Aquesta edició comptarà amb dues ponències a càrrec de dos professionals de l’àmbit del comerç, Jordi Bacaria i Carme Peix

Imatge d'arxiu de la campanya 'Les Botigues al Carrer', a la ciutat de Reus Imatge d'arxiu de la campanya 'Les Botigues al Carrer', a la ciutat de Reus ARXIU / INFOCAMP
Comerç Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Febrer 2019 11:15

La quarta edició de la jornada ‘A Reus Fem Comerç’ torna a la ciutat adreçada als professionals dels sectors del comerç, serveis i restauració. Aquesta edició, organitzada per l’Agència Reus Promoció amb la col•laboració de l’Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, comptarà amb dues ponències a càrrec de dos especialistes en l’àmbit del comerç, Jordi Bacaria i Carme Peix. L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre aquestes temàtiques a la ciutat de Reus i en el context global.

La primera ponència, a càrrec de Jordi Bacaria, economista i consultor de l’empresa J3B, especialista en projectes en l’àmbit del comerç, indústria i el turisme, serà sobre la dinamització de la ciutat. La segona, de la mà de la sòcia directora de Hidra Publicitat, empresa especialitzada en comerç urbà i creació i gestió de plans de dinamització comercial, Carme Peix, tractarà la forma de treball de les entitats del sector i l'administració pública. Les ponències seran actives, comptant amb la participació de tots els assistents i s’extrauran unes conclusions finals.

Les darreres edicions celebrades els dies 21 de març, 5 de juliol i 18 d’octubre de 2018 van tenir una mitjana d’assistència d’un centenar de persones i es van tractar els temes de present i futur del comerç com ara la fidelització dels clients, models de consum i el Top Visual, entre d'altres. Les sessions van ser moderades per professionals del sector en format ponència i posterior debat entre tots els assistents.

L’acte començarà a les 13 h, a Cal Massó amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i finalitzarà a les 17 h aproximadament. La inscripció és gratuïta i la data límit per a realitzar-la és el dia 22 de febrer en aquest enllaç o bé trucant al telèfon de Komercium 977 087 325.

Publicitat