Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya 'Reus és Nadal' atrau un 45% més de vianants a la ciutat

Les dades confirmen la consolidació de Reus com a destinació de compres al Sud de Catalunya durant l'època nadalenca, segons l'àrea de Projecció de Ciutat

Foto de família final de la campanya 'Reus és Nadal' Foto de família final de la campanya 'Reus és Nadal' AJUNTAMENT DE REUS
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 07 Gener 2019 18:16

"L’èxit rotund de la campanya de Nadal a Reus situa a la ciutat com a referent comercial a nivell de país". Aquesta és la principal conclusió que extreuen els promotors de la campanya d'enguany. Aquest darrer diumenge, dia 6 de gener, s’ha donat per finalitzada, després de sis intenses setmanes, la campanya ''Reus és Nadal', una iniciativa de promoció de la ciutat, el comerç, el turisme, la restauració, la cultura i les tradicions.

L’objectiu principal de la campanya ha estat consolidar el posicionament de la ciutat com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes nadalenques. Concebuda per l’Ajuntament de Reus, la campanya ha comptat amb la col·laboració de totes les entitats comercials de la ciutat i el patrocini de Vermuts Miró i Teixidó Òptiques.

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, “tenim motius per estar molt satisfets amb els resultats d'aquesta campanya de Nadal. Les dades ens confirmen aquest poder d'atracció de la ciutat i la consolidació de Reus com a destinació de compres al Sud de Catalunya durant l'època nadalenca”.

Durant aquests dies, la ciutat s’ha tematitzat i ha presentat diferents espais que han esdevingut els escenaris on s'han desenvolupat activitats especials, destacant principalment els espectacles itinerants. Les places Mercadal, Prim, Llibertat i Evarist Fàbregas així com els Mercats de Reus, han estat els principals escenaris d’atracció de visitants i l’extensa oferta comercial de proximitat, així com la implicació del sector han contribuït a la distribució dels visitants pel conjunt de carrers i places.

En aquesta campanya s'ha consolidat la plaça de la Llibertat com a espai lúdic, amb la pista de patinatge sobre gel i les atraccions de fira, i la plaça del Mercadal, com a espai dels actes més tradicionals, amb el Mercat de Nadal, l'arbre de llum i la festa de benvinguda a l'any nou.

Per a la promoció de l'extens programa d'activitats, s'ha realitzat una important campanya de publicitat (premsa escrita, ràdio, mitjans digitals i televisió) adreçada principalment a tota la demarcació. D'altra banda, les xarxes socials, l'app Reuscity, l'agenda de reus.cat i l'edició de la programació de Nadal també han estat altres eines de divulgació de tota la informació dels actes organitzats.

Els indicadors analitzats des de l’Agència Reus Promoció en col·laboració amb les entitats comercials de Reus confirmen la bona acollida per part de la ciutadania i visitants, la utilitat de la campanya com a eina de dinamització comercial i de promoció de ciutat i la consolidació de Reus com a destinació de compres al Sud de Catalunya durant l'època nadalenca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: