Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Òptica & Audiologia Universitària obre una botiga al Vendrell, la tercera a la demarcació de Tarragona

El centre aposta per espais oberts d’exposició, amb l’objectiu de millorar l’experiència de compra i donar major visibilitat al producte

El centre, situat a la Plaça Nova del Vendrell, es converteix en la tercera botiga de la companyia a la demarcació, després de Reus i Tarragona El centre, situat a la Plaça Nova del Vendrell, es converteix en la tercera botiga de la companyia a la demarcació, després de Reus i Tarragona CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 03 Gener 2019 18:59

L’empresa especialitzada en distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició, Òptica & Audiologia Universitària va inaugurar abans que finalitzés l’any un nou centre al Vendrell, en el qual s’ha destinat una inversió de 400.000 €.

El centre, situat a la Plaça Nova número 3, es converteix així en la tercera botiga de la companyia a la demarcació de Tarragona, després de les obertures a Reus i Tarragona. L’establiment compta amb una superfície de 130 metres quadrats, destinats a la venda de productes de visió i audició.

En aquest nou centre s’aposta per un innovador concepte d’espai, espais oberts d’exposició, amb l’objectiu de millorar l’experiència de compra i donar major visibilitat al producte.

Optica Audiologia Universitaria el Vendrell 2

L’expansió d’òptica & Audiologia Universitària

La companya a tancat el 2018 líder en vendes del sector òptic a Catalunya, amb 70 punts de venda repartits entre les províncies d’Alacant, Balears, Barcelona, Castelló, Girona, Lleida, Madrid, Múrcia, Tarragona, València i Saragossa; i una plantilla de més de 850 persones.

Al llarg de l’any, Òptica & Audiologia Universitària ha inaugurat els seus primers centres a Madrid i Benidorm, i ha continuat amb la seva expansió al territori català mitjançant l’obertura de Via Júlia (Barcelona), Finestrelles (Esplugues de Llobregat) i el Vendrell.

“El nostre objectiu per als pròxims anys és continuar creixent en punts de venda, tant en noves comunitats com en aquelles en les quals ja estem presents, i continuar amb la nostra aposta tecnològica en comerç electrònic i en l’àmbit digital”, afirma Hèctor Ibar, director comercial d’Òptica & Audiologia Universitària, qui afegeix que “el nostre objectiu és aconseguir els 80 centres en 2020”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: